Volmondig: Avondvullend spoken word-programma met diner in zeven gangen

Poetry Adventure

Volmondig: Avondvullend spoken word-programma met diner in zeven gangen

DUTCH ONLY

Spoken word-diner met zeven gangen: in Foyer Café Walhalla en online met afhaalmaaltijd
VOLMONDIG is een avond vol
 culinaire en literaire hoogstandjes, samengesteld en gepresenteerd door woordkunstenaar Luan Buleshkaj. FC Walhalla wordt omgetoverd tot een gezellig restaurant, met tafeltjes voor twee. Luan schotelt ons de avond voor met zeven verschillende acts, opgediend bij ieder een heerlijk gerechtje. Kortom, een avond vol spoken word, poetry en woordkunst om van te watertanden. 

Wil je liever thuis kijken en dineren? Dat kan ook. Op de middag voorafgaand aan het programma kan je het diner afhalen bij FC Walhalla en thuis opdienen. Wat het menu is, blijft nog even een verrassing. 

Zevengangenmenu
De avond wordt voorzien van een zevengangenmenu, samengesteld en verzorgd door Emily Wong. Bij iedere artiest wordt een heerlijk gerechtje geserveerd. Geniet met uw mond vol van de woordkunsten van de artiesten. 

Line-up vrijdag 11 juni:
Elten Kiene, Lev Avitan, Soufiane Moussouli, Maureen Ghazal, Kay Slice, Michline Plukker, Bellita Carol 

Line-up zaterdag 12 juni: 
Benzo Karim, Fatima Benhaddou, Jesse Laport, Amara van der Elst, Soukaïna Bennani, Marco Martens, Tugçe Kartal

Host: Luan Buleshkaj
Luan is een woordkunstenaar in de breedste zin van het woord en een gevestigde naam in de spoken word-scene. Hij maakte al naam als battlerapper (L-Deep) bij het platform 'Punchout Battles' en is inmiddels bekend van Mensen Zeggen Dingen, Woorden Worden Zinnen & Paginagroots. Luan was huisdichter op FunX en gaf hij twee jaar lang workshops aan vluchtelingen in het AZC te Utrecht. In 2018 stond Luan o.a. in een bomvolle tent op Lowlands, was hij huisdichter bij het BNNVARA-programma Spijkers met Koppen en trad hij op bij het Wintertuin Festival op Curaçao. Luan was vrij recent nog te zien in het programma On Stage met Soundos el Ahmadi en ontving eind 2020 de Shaffy Cheque, een aanmoedigingsprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. 

Aanmelden en allergieën
Voor dit programma heb je de keuze uit een 'diner voor twee' in FC Walhalla en een een livestream + afhaaldiner (online programma). Het diner is exclusief drankjes en kost € 25,00 p.p. Het afhaal diner is af te halen op de middag voorafgaand aan het programma bij Kantine Walhalla (Katendrecht).  

Kaarten kan je bestellen tot donderdag 10 juni, 17:00 uur. Allergieën kunnen uiterlijk drie dagen van tevoren doorgegeven worden via reserveringen@theaterwalhalla.nl

VOLMONDIG is een samenwerking met Theater Walhalla en wordt mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Letterenfonds en de Gemeente Rotterdam.

Data, prijzen, locatie, info

Datum
11 juni – 19:30 uur
12 juni – 19:30 uur

Locatie
- Online
- Foyer Café Walhalla

Prijzen
- Online + afhaaldiner: € 25,00 p.p. (excl drankjes) 
- Diner voor twee in Kantine Walhalla (exclusief drankjes). Dit kan alleen per 2 personen geboekt worden: € 50,00. 


Taal
Nederlands gesproken

Duur
Ca 3 uur 

Belangrijke informatie
Dit programma is te zien zowel online als bij te wonen in Kantine Walhalla.
Heb je een ticket voor online gekocht, dan ontvang je de link naar de streaming in je mailbox + meer info over het afhalen van de maaltijd. 

Kaarten kan je bestellen tot donderdag 10 juni, 17:00 uur. Heb je dieetwensen geef dit dan uiterljk 3 dagen van tevoren door via reserveringen@theaterwalhalla.nl

Nederlands Letterenfonds
Gemeente Rotterdam
Stichting Van Beuningen/Peterich-fonds
Alida Augusta Fonds / Prins Bernard Cultuurfonds
Lira Fonds
Hausta Donans Fonds / Prins Bernard Cultuurfonds
en partners

LantarenVenster   -   Theater Walhalla   -   Verhalenhuis Belvédère   -   Rotterdamse Dakendagen   -   Roteb Gemeente Rotterdam